diumenge, 28 d’octubre del 2012

Es desenvolupa articulacions biològiques



Científics dels Estats Units afirmen que les articulacions biològiques podrien reemplaçar els implants de metall o de ceràmica. Els experiments amb animals van regenerar amb èxit superfícies articulars utilitzant les pròpies cèl•lules.
Aquest descobriment podria canviar radicalment la vida de moltes persones que tenen que reemplaçar les seues articulacions per lesions o malalties.
Aquesta nova tecnologia consisteix en agafar cèl•lules del propi pacient en un andami per a regenerar el teixit. Amb aquesta tècnica els científics de la Universitat de Missouri-Columbia, van crear cartílags nous de conills que posteriorment van ser implantats per a reemplaçar el muscle danyat del animal.
Després de la operació, els conills van regenerar les seues pròpies articulacions van tornar a produir els seus moviments normals.
Els investigadors no van observar ninguna anomalia després de la regeneració de les articulacions dels animals.
Ara, el professor Cook i el seu equip sol•licitaran un permís a la FDA  a portar a cap la practica d’aquesta tecnologia amb animals mes grans
Noticia original: 

Noticies relacionades:
Altra noticia relacionada

2 comentaris:

  1. En primer lloc, la notícia es molt interesant, as sabut extraure la part més important de aquesta notícia tan llarga i per últim la notícia original, molt adecuada.

    ResponElimina
  2. La noticia original era mlt llarga i ha sabut redactar a la perfeccio per a que no fora tan extensa i apart la noticia en si tambe es molt interesant

    ResponElimina