dissabte, 20 d’octubre del 2012

Embrutar-se els primers períodes de vida fa bé a l'edat adulta

Un nou estudi mostra que l'exposició a microbis en edats primerenques determina en l'edat adulta la capacitat per a adquirir més malalties. Esta exposició, que crea una immunitat, es coneix com la hipòtesi de la higiene.Els metges suggerixen que esta hipòtesi pot explicar l'augment de malalties al·lèrgiques en les ciutats, a més dels canvis ocorreguts en la societat i el medi ambient.
Els investigadors proporcionen amb este estudi noves dades que recolzen la hipòtesi de la higiene, a més de com pot ocórrer.
Van realitzar un estudi en què posaven a prova el sistema immune de ratolins sense bacteris intestinals o un altre tipus de microbi amb el de ratolins que vivien en un ambient normal amb els microbis. Als primers se'ls van inflamar els pulmons, de l'asma i de la colitis, a causa de l'hiperactivitat de les cèl·lules T, vinculades anteriorment a eixos trastorns en ratolins i humans.
Els investigadors van descobrir que els ratolins lliures de gèrmens exposats als microbis durant les seues primeres setmanes de vida, però no més avant quan s'exposen en la vida adulta, va conduir a un sistema immunològic normalitzat.
Esta investigació mostra la importància del condicionament immune mediada pels microbis al principi de la vida.
Després d'açò, els investigadors diuen que encara es deu reproduir pels humans la investigació.

Notícia original

Noticies relacionades:



Video:

1 comentari:

  1. Encara que de moment aquest fet haja estat demostrat només amb rates,pense que de menuts no deuríem d'estar tan sobreprotegits i envoltats d'un medi massa asèptic perquè això a l'edat adulta ens pot causar problemes com bé diu l'article. És a dir,que una exposició als microbis durant les primeres etapes de la nostra vida no deuria ser dolent ja que això a mesura que anem creixent ens farà immunes a alguns tipus de malalties i al·lèrgies.

    ResponElimina