dissabte, 13 d’octubre del 2012

Els xiquets menors de tres anys no haurien de veure televisió, segons un estudi

Els menors de tres anys no haurien de veure la televisió. Segons un estudi publicat per la revista mèdica britànica Archives of Disease in Childhood s'hauria establir limiti sobre el temps que els xiquets passen davant les pantalles. Els videojocs, la televisió i els ordinadors està causant danys en el desenvolupament infantil, així com problemes físics a llarg termini. L'autor de l'estudi, el psicòleg Aric Sigman, exposa que un adolescent britànic roman sis hores diàries davant l'ordinador o la televisió a casa.


D'aquesta manera, segons Sigman, els efectes negatius en la salut comencen després que un romangui assegut més de dues hores, i inclouen risc d'obesitat i problemes cardíacs a llarg plazo.Els tres primers anys de vida són importants en el desenvolupament del cervell i els nens necessiten interactuar amb els seus pares, cara a cara, no amb una pantalla d'ordinador o televisió. D'altra banda el departament de Sanitat dels Estats Units considera la reducció de l'exposició a les pantalles com una prioritat de salut, orientat a incrementar la proporció de nens de 0 a 2 anys que no veuen la televisió o vídeos durant la setmana. Justine Roberts, fundadora de Mumsnet, considera que per als pares és molt difícil competir amb la tecnologia. "Seria genial si algú pogués inventar un forrellat que provoqui automàticament una apagada generalitzat de tots els aparells tecnològics dins i al voltant de la casa per un temps determinat. Fins que això s'inventi, serà una batalla mantenir pendent de tot al que estan exposats els més petits ".

video:
 ç
 noticia original
noticies relacionades:
noticia 1 noticia 2

1 comentari:

  1. Absolutament cert, i no sols menors de tres anys, sinó tots. Crec que aquest post està molt ben pensat, i aquesta és la realitat que vivim: un abús per part de tots de les comoditats que les noves tecnologies en ofereixen. Consoles, televisió, ordinador... cada vegada invertim menys temps en socialitzar-se, fer esport... i crec que en veritat ni ens donem conter.
    En resum que m'enrotlle: mol bon post!

    ResponElimina