dijous, 4 d’octubre del 2012

El iogurt pot prevenir la hipertensió


Un estudi realitzat als Estats Units per la Universitat Tufts de Boston ha confirmat que la gent que menja iogurt regularment tenen menys possibilitats de sofrir hipertensió.
El iogurt és un dels aliments típics que incloem en les postres menjades, ja siga com a postres o per a berenar; a més a més tots saben conté una gran font de calci que genera una tolerància a la lactosa i pot prevenir i disminuir el colesterol.

Aquest estudi ha sigut realitzat a més de 2000 persones tenint un seguiment d’aquestes durant 15 anys. Un 44% d’aquestes persones únicament menjaven un iogurt al mes i això donà a l’estudi una elevada pressió arterial i més de 900 participants van desenvolupar hipertensió.

El cap d’investigació es va adonar que aquells participants que incorporaven una gran quantitat de iogurt a la seua dieta eren menys propensos a sofrir d’hipertensió, en canvi els que no menjaven iogurt la seua pressió arterial sistòlica augmentà.
Per tant aquest estudi ens revela que hem de menjar un iogurt cada tres dies si volem ser menys propensos a patir d’hipertensió.


Notícies relacionades:

Video Relacionat:

2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Aquesta notícia em resulta molt interessant, el colesterol és una malaltia actualment molt abundant al nostre món i cal saber eliminar-la. Et deixe una pàgina per a poder fer-ho fàcilment:
    http://www.zonadiet.com/salud/colesterol-reduccion.htm

    ResponElimina