dilluns, 15 d’octubre del 2012

Augment d'ictus entre la gent jove

Sempre s’ha pensat que els ictus eren problemes de les persones majors però cada dia hi han mes joves que pateixen aquesta malaltia.

La Societat Espanyola de Neurologia (SEN) ha dit:  “hui en dia aproximadament un 10% dels afectats te menys de 55 anys la qual cosa es estranya”

Un estil de vida poc saludable provocarien aquesta malaltia.

Tan la hipertensió, l’obesitat, el tabaquisme o la diabetis incrementen el risc de patir un ictus així deixem de costat el mite de que sols el pateixen els ancians.

Els ictus provoquen moltes seqüeles i la seua recuperació es molt lenta. Molta gent, al ser jove i patir aquesta malaltia, realment, no l’atribueix a un ictus quan comencen les docències i aixó fa que desprès siga mes difícil tractar-la.

Alguns dels símptomes mes comuns son problemes en el llenguatge, mala Visio, pèrdua del coneixement. A mes a mes aquesta malaltia deriva en moltes altres com fallades de memòria, problemes cognitius...

Noticia Original
Noticia Relacionada 1
Noticia Relacionada 2


Video:

Video:

1 comentari:

  1. No en tenia ni idea d'aquest fet i em resulta d'allò més preocupant. És un bon post ja que afecta a la població jove i, per tant, als estudiants.
    A banda no en tenia ni idea que el tabac també poguera provocar un ictus (què no provocarà?), un altre assunt d'allò més preocupant..

    ResponElimina