dimarts, 7 d’octubre del 2014

L'èbola a Espanya



Una enfermera de l'hospital Carlos III de Madrid pateix l'enfermetat de l'èbola. Li l'ha contagiat un pacient que patía aquesta enfermetat. Es dubta si va trencar el protocol o si va fer alguna cosa incorrecta, però el seu marit afirma que ella sols va fer el que li van manar.


S'han publicat algunes mentides, com que li pujava la febre i que tot era normal fins el dilluns. El seu marit afirma en una entrevista que l'han fet que la febre de la seua dona sempre ha segut igual de 38'6ºC i que tot va començar el dimarts, 30.

L'han proposat a 'J', l'home de la enfermera, que hi ha que sacrificar al gos per si pot ser motiu de contagi, però 'J' s'ha oposat i ha dit que el seu permís no el tenen per a sacrificar-lo. Si sacrifiquen al gos a ell també el tenien que sacrificar per si ell també el porta. 'J' diu que el contagi d'animals a persones i viceversa és impossible i està comprovat.



Notícia original:
El Mundo

Altres notícies relacionades:
El País
La Vanguardia





4 comentaris:

  1. Hem pareix una noticia molt interesant ja que està començant a estrendres per Espanya. En aquesta pàgina he trobat més informació: http://www.abc.es/salud/noticias/20140408/abci-claves-brote-virus-ebola-201404072224.html

    ResponElimina
  2. Durant les passades setmanes a les notícies el que més es parlava era sobre l'Èbola, hem pareix una noticia molt interesant. Así et deixe un link en el que posen informació la majoria de dies sobre aquesta enfermetat. http://ecodiario.eleconomista.es/internacional/cronicas/5005/08/14/EN-DIRECTO-As-est-afectando-al-mundo-la-epidemia-del-bola.html?gclid=CLSk07nyscECFUPLtAodLFkA2A

    ResponElimina