dilluns, 20 d’octubre del 2014






LA FALTA DE SEXE INCITA A LES MOSQUES A EMBORRACHARSE




 - rtvcyl.es



-Un estudi elaborat en la universitat de California en San Francisco ha descubrit que la privació del sexe en mosques altera els nivells d'un neurotransmissor implicat en sistemes de recompenses cerebrals i fa que l'etanol els resulte més agradable.

''Sabiem que l'ambient i els factors socials afecten en el consum de drogues en els humans i van voler vore si podien reproduïr este fenomen enDrosphila''

Per a  això és va buscar comparar la actitut dels machos que haberen tingut experiencies sexuals ben diferents.Un grup va tindre sesions de rechaz sexual en femelles no receptives durant una hora,tres voltes al dia durant quatre dies seguits.En l'altre els mascles es van juntar durant sis hores cada dia durant quatre jornades amb femelles receptives durant quatre jornades.

Després els cientifics van donar de menjar als dos grups de mosques amb un o sense 15% de etanol.
Els resultats van ser clarament diferents, els mascles rechazats van tindre una preferencia molt major per els aliments en alcohol.












3 comentaris:

  1. És una notícia interessant, et deixe un enllaç a un article sobre açò.http://elpais.com/elpais/2014/10/02/ciencia/1412255289_688323.html

    ResponElimina