dijous, 23 d’octubre del 2014

Brot de legionel·la a Catalunya

Un brot recent de legionel·la a Catalunya, s'ha cobrat en els últims dies 10 vides. Però así no acaba tot, a més, s'eleven a 48 la llista total de afectats.
El balanç del pijor brot de les últimes dècades es de 10 morts i 38 afectats, tots els de avançada edad i amb patologies previes que van derivar en la legionel·la.
El brot a Sabadell ha provocat 6 víctimes i el de Ripollet 4. Tots els afectast per el brot de Ripollet vivien en una àrea de 500 metres, el que ha facilitat molt la investigació. De fet, ja és sap l'origen de la bacteria, un camió municipal de neteja. Malgrat aquest descobriment a Sabadell encara no s'ha trobat el focus, però les sospites apunten a una torre de refrigeració de l'empresa Tratamientos Térmicas Carreras.
El Departament de Salut en aquests moments està inspeccionant a 19 empreses més que tenen torres de refrigeració per veure si poden ser possibles focus.
Aquest virus està causant una gran mortalitat, però als mitjans de comunicació no està tinguent molta repercussió ja que en aquests moments té molta més repercussió el cas d'èbola a Madrid, malgrat que la legionel·la està resultant més mortal i molt més contagiosa.

















Noticia Original

Noticia Relacionada

Noticia Relacionada

Video:






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada