divendres, 24 d’octubre del 2014

La NASA considera abaratir el viatge a Mart hivernant als astronautes

 La NASA està buscant maneres de reduir el cost d'enviar sers humans a Mart. Una de les opcions és sotmetre els seus astronautes a un son profund durant la duració del viatge al planeta roig. Conegut com a letargia, este son profund reduiria les funcions metabòliques dels astronautes amb els procediments mèdics existents. La letargia també pot ocórrer naturalment en els casos d'hipotèrmia.

Una tripulació teòricament podria posar-se en estat d'hivernació durant la duració del trànsit a Mart, que en el millor dels casos prendria 180 dies, només l'anada.

L'enginyer aeroespacial de March Schaaffer, de la firma Spaceworks en Atlanta, diu que simplement no ha existit la necessitat d'induir la hipotèrmia en pacients de més de set dies, mentres que per a les missions humanes a Mart, hem de pensar a 90 dies, o 180 dies.

Hi ha una sèrie de beneficis per a l'enviament d'una tripulació dormida a Mart. Per a començar, les tripulacions són capaços de viure en naus més xicotetes, amb menys comoditats i requerixen menys aigua, menjar i roba.

Finançat per la NASA, la investigació de Spaceworks suposa una reducció de cinc vegades del volum pressuritzat necessari per a una tripulació en hivernació i una reducció de tres vegades en la quantitat total de massa requerida. Açò significa que la missió passaria d'un pes de 400 tones a al voltant de 220.

Noticia original:

Noticies relacionades:

 
-Se buscan astronautas para el primer viaje a Marte... sin retorno


-Los astronautas que viajen a Marte tendrán que quedarse allí para el resto de su vida


-Los astronautas de una misión a Marte podrían morir de aburrimiento

Video:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada