domingo, 12 de octubre de 2014

Descobreixen els nutrients que van contribuir al desenvolupament del cervellSegons una nova investigació del Consell Superior d’investigacions científiques, les ingestes d’ocre vermell i de closques marines van afavorir de forma crucial al desenvolupament de l’ésser humà, afavorint al ràpid desenvolupament del cervell i a la seua adequació biològica.

Aquests nutrients provenien de mariscs i aportaven un àcid gras essencial poliinsaturat, DHA ,  que va tindre molta importància en el desenvolupament del sistema nerviós i la visió. Per altra part, el marisc va ajudar a fer front a períodes de canvis climàtics  que els van fer perdre moltes fonts d’alimentació. També direm per part del pigment vermell, que aquest era utilitzat per a l’art, però va poder ser ingerit de forma accidental, però això ens va aportar mes ferro que va ajudar a la salut reproductiva i el desenvolupament del cervell en general.

Així aquests dos elements encara pertanyen hui en dia a cultures no soles indígenes, sinó també occidentals en diversos fins.

Notícia original

video


Articles relacionats
Altres curiositats sobre el cervell

5 nutrients que et fan més intel·ligent

No hay comentarios:

Publicar un comentario