dilluns, 13 d’octubre del 2014

Un antioxidant present en el raïm pot ser la clau per a un nou tractament contra el acne.

Segons uns investigadors, el resveratrol  podria debilitar a certs bacteris causants de l' acne. Els autors d'aquests estudis han comprovat que al combinar-lo amb un medicament comú per a l'acne, podria millorar la capacitat del fàrmac i acabar sent un nou tractament.
Aquests descobriments demostren que el resveratrol i el peròxid de benzoil ataquen als bacteris del acne de maneres diferents.
Els investigadors van pensar que al ser compostos tan contraris els efectes s'anul·larien però al combinar-los en les circumstàncies adequades poden tindre un efecte bactericida al llarg d'un període de temps més llarg.
L'equip va cultivar colònies de bacteris que causen el acne i després varen afegir concentracions d'aquests dos productes, junts i per separat. Al vigilar els productes van trobar que el peròxid de benzoil podia matar tots els bacteris però l'efecte durava poc temps, per la seva part, el resveratrol no tenia una capacitat de matar-los però l'efecte era més durador.
Sorprenentment, els dos compostos junts resultaren ser la manera més efectiva de reduir la quantitat de bacteris. Fou com combinar el millor de cada món i arribar a un atac a dos bandes contra els bacteris.

Noticia original
Noticia relacionada 
Noticia relacionada

Vídeo:

1 comentari:

  1. Aquesta noticia és interessant ja que en el període de l'adolescència és quan generem més grassa i ens ixen més granets. En aquesta etapa és on la gent és fixa més en la seva imatge i per tant volen evitar el acne per a sentir-se atractius i satisfets amb ells mateixos. A més és interessant que s'utilitze el raïm per al tractament facial, ja que és un producte natural.

    ResponElimina