dissabte, 24 de març del 2012

S’HAN TRIPLICAT LES MORTS DEGUT AL TABAC.



S’han produït 50 milions de morts per culpa del tabac.
En aquest segle (XXI) es registraran al voltant de 1000 milions de morts degut al consum directe o degut al fum del tabac.
L’any 2030, possiblement a la Xina morin 3,5 milions de persones.
L’Istitut de la Salut Pública de la Universitat Estatal de Geòrgia, ha afirmat als països desenvolupats disminueix el nombre de fumadors però en les regions pobres tendeix a augmentar.
Eriksen afirma que el tabac està canviant als països desenvolupats, però que igualment el tabac segueix siguent la principal causa de mort.
Peter Baldini (executiu de la Fundació Mundial del Pulmó) diu que: ‘’s’estan aprofitant de la ignorància sobre el veritable efecte del tabac’’ i que ‘’podrien salvar moltes vides’’.
Aquests informes mostren les lluites que han fet per a que la gent no consumira tant de tabac com per exemple: prohibir fumar als llocs públics, posar advertències als paquets de tabac...
L’Organització Mundial de la Salut ha tractat amb 170 països no fer tanta publicitat sobre el tabac i reduir les taxes de fumadors.





VIDEO

1 comentari:

  1. L'adicció al tabac és un tema que avui en dia és molt important, ja que moltes persones intenten dexar-se el tabac, i no hi poden i esque el tabac té una gran part de nicotina que enganxa als pulmons i després resulta difícil abandonar-lo.

    ResponElimina