divendres, 2 de març del 2012

L’HIVERN MÉS SEC

Aquests darrers anys estem davant una elevada contaminació atmosfèrica , produïda per diversos factors, entre ells, el trànsit de les grans ciutats, principalment Barcelona i Madrid. En elles s’observa una espesa boina de contaminació, produïda per la falta de plujes, que pot ser perjudicial per a la salut, ja que si no plou, no s’arrastren aquestes partícules contaminants, permaneixen al sòl i afecta negativament a les persones prodiunt malalties respiratòries.

La falta de plujes d’aquest hivern de 2012, ha fet que siga el més sec dels registrats fins ara. Açò es un simptoma del canvi climàtic que estem sofrint i que el Governs, Ajuntaments, etc. no tenen massa interés en prendre mesures per detindre aquest succés.

La sequia ha fet que hajam d’abastir-se de les reserves d’aigua de la pluja de 2009 i 2010, que estan al 62%. L’escassetat d’aigua es un gran problema per als espanyols, principalment per als canaris, que ja pateixen per la falta d’aigua als seus embassaments.

Cap l’esperança que aquesta primavera, estació de l’any en la que sol ploure més, siga plujosa, sinó les reserves d’aigua seguiran disminuit considerablement.


Noticies relacionades:



Video:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada