dijous, 15 de març del 2012

A les poques setmanes de deixar de fumar ja hi ha millores clares en la salut


Un altre estudi afirma el que molts exfumadors i metges havien dit: deixar de fumar no sols millora la salut a llarg termini sinó també a curt termini, en qüestió de setmanes.
En este nou estudi, les persones d'entre 18 i 24 anys d'edat que van deixar de fumar durant almenys dos setmanes i dels que es va fer un seguiment, van experimentar una reducció de símptomes respiratoris, especialment tos.
Dos professors de la Universitat de Texas, van comparar molts qüestionaris respostos per universitaris que van participar en uns programes per a que deixaren de fumar. Més de la mitat dels estudiants fumava de 5 a 10 cigarrets al dia i havia consumit tabac durant un període d'entre 1 i 5 anys.
Una part dels subjectes d'estudi va aconseguir deixar de fumar durant dos setmanes o més, mentres que la resta no va poder deixar de fumar.
Els qüestionaris respostos pel grup dels que van aconseguir resistir-se al cigarret durant dos setmanes o més van ser comparats amb els respostos pel grup dels que no ho van aconseguir.
La reducció de símptomes respiratoris, especialment tos, va ser clara en el grup dels que van deixar de fumar durant dos setmanes o més.


Notícies Relacionades:




Vídeo:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada