divendres, 2 de març del 2012

INTERNET GUANYA TERRENY A LA TELEVISIÓ EN LES PREFERÈNCIES D’OCI DELS JOVES.

Un estudi realitzat per la Universitat de València anomenat l’Oci del Espanyols, reflectix el gran augment en quant al cosum d’oci digital en la joventut espanyola. La majoria del d’aquests tenen Internet a casa, recurs que és molt útil, facilitador i econòmic, ja que permet veure pel.lícules d’actualitat sense necessitat de desplaçar-se de casa ni gastar-se diners anant al cinema; escoltar i descarregar-se música, etc.

L’Internet ha fet que els joves espanyols passen menys hores veienr la televisió, però així i tot segueix sent el mitjà de comunicació preferit per aquestos, ja que la veuen tots els dies. Entre els programes més destacats estan els deports, principalment el futbol. També dediquen menys hores que la resta dels europeus a realitzar activitats artístiques i culturals.
L’estudi reflectix que una família mitjana espanyola dedica uns 2.000 euros a l’any al consum d’oci, el que representa entorn al 7% dels seus guanys, xifres que augmenten en el cas de les famílies més adinerades.

Noticies relacionades:



Video:

1 comentari:

  1. M`agrada aquesta noticia per que tot el que diu es una realitat, tota la gent avui en casa te internet o en algun lloc poden accedir a ell, i el xiquests de hui en dia inclus el tenen al movil, asó fa que siguen menys socials, e inclus per culpa d`internet baixa el seu rendiment escolar.
    També pasa tot asó en la televisió que hui en dia fan molts dibuixos i es pasen tot el dia miran-los i lo més fort es que el pares ho permiteixe.

    ResponElimina