viernes, 2 de marzo de 2012

LES CÈL·LULES MARE I LA MEMÒRIAEls investigadors del Centre de Circuits Neuronals Genètics RIKEN-MIT descobriren que les cèl·lules cerebrals poden tenir records d'ara i d'abans.
L'estudi relaciona la base cel·lular de la memòria amb el naixement de noves neurones per a tratar transtorns de la memòria.
En els animals, els traumes i l'envelliment disminueixen el naixement de neurones. Però en els èssers vius hi han disfuncions en el gir dentat.
L'experiment el feren amb ratolins, hi han 2 tipus de procesos en memoria: la separació de patrons i la terminació d'aquests.Els neurocientífics han pensat duarant molts anys que aquets processos hi passaven en distints circuits neuronals.
Abans s'hi pensava que el foli del gir dentat hi tenia molta plàsticitat, no obstant, els investigadors del MIT descobriren neurones amb estes caraterístiques.

Amb l'estudi s'observà que les neurones velles eren importantissimes alhora de separar els patrons, encara que hi tenen alguns defectes en l'acabament d'elles.

Noticia original

Noticies relacionades
Cèl·lules mare
Cèl·lules mare i el cordó umbilical

VideosNo hay comentarios:

Publicar un comentario