divendres, 2 de març del 2012

GELEA REIAL CONTRA LA MENOPAUSA




Una doctora i un estudiant de la Facultat de Medicina de la UNAM, contaren que els productes apícoles hi poden resistir la menopausa.
Aquests, ens afirmaren que el producte fet amb mel, gelea reial, pol·len, propóleo i larves d'abella, contra la menopausa; era un producte com molts altres de plantes que hi contenen fitoestrógens i que són usats per aliviar molesties de la menopuasa.
L'estudiant ens diu que la barreja dels productes de l'abella té hormones femenines de procedència animal, a més a més, pot fer ovaris.
Molts metges que conversaren amb diferents apicultors i arrivaren a la conclusió de que el preu no seria molt alt, comparant-lo amb el d'avui en dia.

Aquest experiment es va fer extraient ovaris a les rates femenines i testicles a les masculines, per mitjà de la cirurgicament. Però abans d'aquest procés s'hi va extraure sang per a saber els nivells d'hormones, d'estrógens i de progesterona de les rates.
Per a dur a terme este procés, s'hi va introduir oralment a les rates el producte apícola i al cap d'uns dies tornaren a agafar una mostra de sang de les rates per a veure el nivell d'hormones que contenien en ella; i a la fi arrivaren a la gran sorpresa de que el nombre d'hormones hi havia augmentat favorablement.
Acabat aquest experiment també en varen realitzar un altre contra l'epilepsia aplicant-lo novament a les rates. I s'endugueren una altra sorpresa, i es que s'adonaren que al introduir-li eixe producte el seu úter havia canviat i ara era el d'una rata jove.




Noticia original         
                                                             
Noticies relacionades  
Menopausia                                                                              
La menopausia no augmenta el risc d'atac cardiac
        
Videos              
                                                                                                                                                                                                                                                               





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada