dimecres, 14 de març del 2012


Bangladesh: Desenes de morts i dessapareguts en naufragi:
Un transbordador amb unes 200 persones a bord va sotsobrar en les aigües d'un riu en el sud de Bangladesh  el dimarts al matí, 30 persones van morir i altres desenes estan desaparegudes, van dir les autoritats.

El cap de la policia local Mohammad Shahabuddin Khan va dir que han estat rescatades unes 35 persones després que el transbordador s'enfonsés en el riu Meghna  per xocar amb un vaixell de càrrega. Homes granota van recuperar fins al moment 30 cadàvers de l'interior del transbordador enfonsat, va informar.

Va indicar que entre les víctimes hi havia una jove mare que arraulia a la seva beu també mort.

"És probable que el balanç de morts augmenti en vista de que hi ha moltes persones atrapades entre els enderrocs", va dir Khan. "Tindrem una millor idea sobre el nombre de víctimes una vegada que la nau hagi estat remolcada a la superfície", va agregar.

Centenars de persones ansioses, moltes d'elles sollozantes, es van congregar en la riba del lloc on va ocórrer l'accident per obtenir notícies de la sort que van córrer els seus sers estimats.

La nau MV Shariatpur-1 cobria la ruta cap a la capital Dacca procedent del districte veí Shariatpur amb destinació al sud-oest. L'accident va ocórrer en el districte de Munshiganj , 32 quilòmetres (20 milles) del sud de la capital bengalí, Dacca.

Noticia Original:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada