dimecres, 14 de març del 2012

Les begudes energètiques

Les begudes energètiques van ser creades per incrementar la resistència física, aconseguir un nivell de concentració major, evitar la son, etc.
Les begudes energizantes són begudes estimulants, inicialment van ser utilitzades per esportistes, avui el seu consum s'ha popularitzat entre els joves per aconseguir mantenir-se desperts, ja sigui per preparar-se per un examen o simplement per aguantar més per a la diversió.
en general després d'unes hores després d'haver ingerit, poden aparèixer: mals de cap, dilatació de pupil · les, taquicàrdies, etc, ja que aquestes begudes poden tenir efectes nocius per tant en la salut física com mental, especialment al combinar-les amb begudes alcohòliques.
El principal perill de les begudes energizantes és combinar-les amb begudes alcohòliquesper als denominats còctels. La qual cosa poden tenir efectes danyosos en la salut física i mental, podent danyar el sistema nerviós central o afectar les funcions cardíaques.
En molts països recomanen que aquestes begudes energizantes no les consumeix menors d'edat o per dones embarazadasque no es barregin amb begudes alcohòliques i que no s'excedeixi el seu consum.


Video:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada