dimecres, 14 de març del 2012

La criatura quasi immortal


“Un cuc amb una capacitat miraculosa per a regenerar-se una i altra vegada de forma il•limitada amaga la clau per a evitar l’envelliment”, això diuen els investigadors de la Universitat de de Nottingham, els quals han demostrat com un cuc planaria supera el procés d’envelliment per a ser potencialment immortal, el descobriment pot aportar informació sobre les possibilitats d’estar sempre jove.
Els investigadors han estudiat la seua capacitat per a tornar a crear els teixits danyats o vells amb un intent per comprendre els mecanismes que proporcionen aquesta capacitat. Aquests animalets diminuts son capaços de regenerar nous músculs, pell, vísceres i inclús tot el cervell, una i altra vegada.


Noticies relacionades

Video



1 comentari:

  1. Hola Dani! Llegint algunes noticies he vist el títol d'aquesta i no m'he pogut ressistir a llegir-la. El terme "inmortalitat" és una paraula a la qual no estem acostumats i aquesta ens causa curiositat a tots. És molt interessant saber que poc a poc es fan diminuts pasos cap a una inmortalitat que ens queda tan llunyana de moment. Actualment açò és un somni del qual sols podem viure a les pel·licules. Et felicite per la notícia!
    PD: em pareix molt original el canvi de tipus de lletra.

    ResponElimina