dijous, 15 de març del 2012

Coca-Cola i Pepsi canvien la seua recepta per posilbes problemes cancerigens.


S’ha descobert que un ingredient que conenen les receptes de Pepsi  i Coca-Cola podría ser cancerigen i per aixó s’ha decidit canviar-la.
Aquest  problema ve derivat de un colorant que s’anomena  4-metilimizadol , que es el que li dona el “color caramel” a les begudes. Segons la BBC les dos empreses ja han començat a distribuir les begudes amb les noves formules  per  l’estat nortamericà.
De totes formes, cal dir que aquesta substància sols s’ha relacionat amb el cancer en ratolins. De fet, “ la Agencia del Medicamento estadounidense”   ha calculat que deuriem de beure’ns 1000 llaunes diaries per a que es notaren els efectes adversos.
“Coca-Cola Espanya” ha asegurat la seguiretat d’aquest producte i que estableix tots els mitjans sanitaris europeus i espanyols.

Noticia original

noticies elacionades
-Pepsi y Coca-Cola cambian su formula con elementos cancerigenos.

-Coca-Cola y Pepsi cambian su fórmula por un posible componente cancerígeno.

video:

2 comentaris:

  1. M'ha paregut interesant aquesta notícia ja que hi ha moltíssima gent que dia a dia consumix aquesta classe de begudes, i sobretot unes marques tan conegudes com son: Coca-Cola i Pepsi.

    ResponElimina
  2. Vatja, moltes vegades m'havien dit que la coca-cola no era bona, però ara conec una de les raons.
    Em pareix una notícia interessant, ja que és actual i es podria dir que internacional, perque tots ens n'hem begut una alguna vegada.

    ResponElimina