domingo, 24 de abril de 2016

TROBADES EVIDENCIES D’UN NOVÈ PLANETA EN EL SISTEMA SOLAR


Un novè planeta, gegant i glacial,; segons han enunciat  els astrònoms del Institut de Tecnologia de California.Aquest planeta s’oculta darrere de la òrbita de Plutó, el anomenat “ Planeta Nou “ té una massa que quintuplica la de la Terra i podria aplegar a multiplicar-la per deu, segons el  Astronomical Journal.

La trobada del nou planeta s'infereix de l'existència d'un moviment recentment descobert entre els anomenats " planetes nans " i altres objectes diminuts en  l'espai exterior. Els planetes nans es veuen aparentment afectats per una força gravitatòria que només pot procedir d'un planeta ocult.  Però encara no han aconseguit observar directament el " Planeta Nou " i en aquest moment els científics intenten demostrar la seua teoria amb l'ajuda de telescopis. La dificultat en l'observació directa del planeta es deu al fet que es troba 20 vegades més lluny que el vuitè planeta, Neptú.


A més, en conseqüència , la foscor que comporta la distancia  del Sol dificulta encara més la visibilitat del planeta. Amb un diàmetre que pot ser fins a quatre vegades més gran que el de la Terra , si es confirma l'existència del nou planeta, aquest seria el cinquè més gran, per darrere Júpiter , Saturn , Urà i Neptu.


LINK NOTICIA ORIGINAL 


VIDEO 
NOTICIES RELACIONADES AMB AQUESTA NOTICIA

ELS 5 PLANETES DEL SISTEMA SOLAR ALIENATS A SIMPLE VISTA

LA NASA ENCONTRA EL PRIMER PLANETA QUE PODRIA ALBERGAR VIDA


No hay comentarios:

Publicar un comentario