divendres, 29 d’abril del 2016

Descobrixen a 13 persones excepcionals que podrien estar blindades contra malalties genètiques.




Dins dels 25.000 gens que hi han dins de cada una de les 30 bilions de cèl.lules del cos huma, poden ocorrer moltes coses, moltes vegades el nombre de cèl.lules i de gens pot causar enfermetats, també pot ser que aquestos errrors siguen heredats dels pares en forma de mutacions. Els cientifics tenen l’intenció de poder disenyar trataments per a cada problema, aquesta setmana investigadors de Nova York han aprobat una cosa totalment nova: han buscat mutacions causants de greus enfermetats en persones que no pateixen aquestes dolencies, amb el objectiu de averiguar si hi han persones immunes contra algunes enfermetats, segons el seu estudi hi ha 13 persones dins d’un grup de 600.000 persones que podrien encontrar en les seues cel.lules el secret per a la immunetat de varies enfermetats.


El primer pas de aquesta investigació es l’iniciativa la cual la seua finalitat es buscar a perones amb la immmunitat a alguna malaltia, i  amb la finalitat de dissenyar tractaments per a elles, per a aconseguir-ho, els investigadors van recopilar dades gnètiques de 580.000 persones,i van buscar allí mutacions de 874 gens que estan implicats en greus malalties de la infància.

Després d’investigar les dades, els investigadors van descobrir a 13 persones les quals  totes elles portaven mutacions que normalment portarien a desarollar greus malalties, peró totes les persones estaven sanes. Aquestos individus eren immunes a la fribrosi,a una malaltia autoinmune i a una malaltia de la pell. Els científics creuen que els resultats suggereixen que podria ser possible trobar nous tractaments, però els investigadors no han pogut descartar que aquesta informació sigen en realitat errors de lectura en les proves que es van fer a estos individus, tampoc  han pogut parlar amb aquestes 13 persones ja que és informació confidencial; a pesar de tot, pot ser molt interessant llegir la informació continguda en els gens de grans quantitats de persones.



Noticia original
Noticia relacionada












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada