domingo, 24 de abril de 2016

El goril·la més gran del món està més a prop d'extingir






El goril·la de Grauer -o oriental de llanura- ( ' Gorilla beringei graueri ' ) , el primat més gran del món viu a l'est de la República Democràtica del Congo, està més prop de la seua desaparició perquè ha perdut el 77% de la seua població en els últims 20 anys a causa de la caça il·legal.


El goril·la de Grauer ha passat de 17.000 individus el 1995 a 3.800 en l'actualitat.
La guerra a la República Democràtica del Congo va fer efecte en la vida silvestre del país, el comerç de caça il·legal i l'increment de la desforestació.
Una de les principals causes de la disminució de goril·les de Grauer és l'expansió de la mineria artesanal de coltan.


Encara que estan protegits per la llei, els goril·les són molt apreciats com a carn de caça per la seua gran grandària, pel que poden ser fàcilment rastrejats quan es mouen en grups per petites àrees de distribució.
L'informe indica que han de protegir tres àrees crucials per a la supervivència dels goril·les: el Parc Nacional de Kahuzi-Biega, la reserva Punia Gorilla i el Bosc de Fes-la servir.


                                                                          Video


                             Noticia original

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada