dimecres, 27 d’abril del 2016

Accident a la petrolífera i morts de dofins

Després de l’accident a la petrolífera Deepwater Horizon al Golf de Mèxic, a les zones afectades per l’abocament de petroli, gran part dels dofins acabats de nàixer o fetus encara, van ser obstaculitzats al seu desarrollament. La revista Diseases of Aquatic Organisms ens mostra notables diferències entre els 69 dofins nas d'ampolla i els 26 exemplars que vans ser trobats a la costa en altres zones d’Estats Units.

A 2011 els científics van detectar un augment en les morts del dofins acabats de nàixer o encara dins de la mare, respecte als altres anys, sobre tot a Alabama i Mississipi. Aquestos eren significativament més xicotets que altres vegades anys anteriors a la mateixa zona. De tots els animals analitzats a la zona afectada, el 80% d’aquests tenien anomalies als seus pulmons, com per exemple fallada pulmonar. Juntament al xicotet tamany que presentaven estos exemplars, ens sugereix que van morir quan estaven al ventre de la mare o al poc temps de nàixer.

Endevinar la quantitat de dofins que han mort degut a l’accident es complicat ja que la xifra no és exactament representativa a la població total.

Noticia Original.

Noticia Relacionada.

Noticia Relacionada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada