divendres, 29 d’abril del 2016

EL PLA ‘HUI NO CIRCULA’ DE LA CIUTAT DE MÈXIC S’ENDURIRÀ AL JULIOL


El pla emergent per a reduir la contaminació a la Vall de Mèxic contempla severes restriccions que han inrritat als ciutadans, però que són necessaries per a millorar la calitat de l’aire, segons la Comisió Ambiental de la Megàpolis. Aquest programa, està previst per a tres mesos 8 del 5 d’abril al 30 de juny). Però el ministre del Medi Ambient ha anunciat que , al termini d’aquest plas, les mesures s’intensificaran i incluiran a tot tipus de vehicles amb especial énfasis en el transport públic, que tindrà una “regulació més minuciosa”, però no han concretat quines seran aquestes mesures.


Aquest anunci arriba un dia després de l’instalació d’un comité institucional per a vigilar la qualitat de l’aire a la Vall de Mèxic. Aquest comité es reunirà cada tres mesos de manera regular per a recollir opinions d’experts sobre les mesures que s’han de pendre en cada cas.
Durant l’instalació del comité l’alcalde de la ciutat va explicar que durant les últimes setmanes els llìmits de les parícules d’ozó en l’aire s’havien superat i que el Govern local promovia la restricció a l’ingres de transport de càrrega pels matins.


La Ciutat de Mèxic ha de complir un mes de crisi ambiental per les altes concentracions d’ozó en l’atmosfera. Els Governs federal i local va decidir enfortir el programa de restricció a la circulació dels vehicles conegut com 'Hui no Circula' perquè tots els cotxes descansen almenys un dia a la setmana i un dissabte al mes, la qual cosa ha provocat molèstia entre els conductors.

NOTICIA

NOTICIA RELACIONADA 1

NOTICIA RELACIONADA 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada