dilluns, 8 d’abril del 2013

El 6% de les morts mundials s'atribueixen a la inactivitat física

El sedentarisme s'ha considerat el quart factor de risc de mortalitat (6% de les morts mundials), segons ha recordat la Fundació Espanyola del Cor (FEC).
Es per això, que l'activitat física és important per prevenir la hipertensió i les malalties de cor.
Un estudi realitzat a 4000 adults d'entre 18 i 30 anys i analitzar-los l'activitat física i la pressió arterial, va demostrar que la gent que havia realitzat exercici en una mitjana de cinc vegades a la setmana i havia gastat 300 calories per cada sessió d'exercici, van disminuir en un 17% el risc de patir hipertensió arterial en comparació amb els que van estar menys actius.
L'objectiu de tothom per tindre una bona salut és fer com a mínim 30 minuts d'activitat física, ja siga fent deport, utilitzar escales en lloc d'ascensor...
Per a la hipertensió, a més de realitzar els 30 minuts d'activitat física diària, cal reduir el consum de sal.







Notícia original
Altres notícies relacionades


1 comentari:

  1. Crec que aquesta notícia, és una de les que més important m'ha semblat, tan sols mirant-la per damunt.
    Una de les principals vies de solució que ens donen els metges quan sofrim alguna malaltia cardiovascular, és que fem esport i deixem de ser sedentaris. Però molta gent no és conscient del perill que té no practicar cap esport durant tota la setmana.

    Ací et deixe una notícia relacionada --> http://www.laopiniondezamora.es/zamora/2013/04/12/actividad-fisica-mejora-vida-personas-enfermedad-mental/671630.html

    ResponElimina