dissabte, 13 d’abril del 2013

Menjar creïlles fregides activa regions del cervell relacionades amb el sistema de recompensa, el somni i les àrees motores


A la revista “Plos One”, ha sigut publicat un estudi que com objectiu té el interès de trobar el per què de l’addició que tenim les persones amb les “papes”. Els científics realitzaren les proves amb rates. Unes les alimentaven amb aquestes creïlles, a unes altres amb menjar estàndard, i desprès a un tercer grup; una mescla de carbohidrats i greixos.
El resultat va ser que les rates alimentades amb les creïlles fregides havien experimentat una activació del cervell que estaven relacionades amb el sistema de la son, l’ingesta de menjar... Aquesta reacció va donar lloc a no poder explicar solament pel seu contingut calòric com altres estudis anteriors plantejaven.
"En futures investigacions intentarem determinar quin és el compost de les creïlles fregides que provoca aquestes reaccions en el cervell" ha explicat l'investigador de la Universitat d'Erlangen-Nuremberg, Tobias Hoch.
Per tant, si en estudis posteriors s’arriba cercar la solució i descobrir quin és l’element que activa diferents regions del cervell, en un futur es podrien crear nutrients que feren la reacció contrària a aquest quan menjàrem aquest producte.


  • Video relacionat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada