dilluns, 1 d’abril del 2013

El cervell humà ja distingeix síl·labes tres mesos abans del naixement


Un estudi revela que un fetus de 28 a 32 setmanes es capaç d’establir les connexions neuronals suficients Institut Nacional d’Investigació de Salut i Medicina a França, i remarquen que al nàixer, els xiquets ja són capaços de reconèixer i distingir el llenguatge humà.

com per a entendre la parla humana. L’estudi ha estat realitzat per uns investigadors del
Es va dur a terme un experiment amb 12 fetus d’entre 28 i 32 setmanes, que és el període en el qual comencen les respostes corticals a estímuls externs, en el qual es va utilitzar tecnología òptica mitjançant escaners.
Els investigadors van trovar una sèrie de similituds entre el processament lingüístic dels bebés i dels adults. A més, encara que les proves van provocar respostes en la regió frontal dreta, que és la primera en formar-se, els canvis sil•làbics també es van produir en la regió esquerra, la qual cosa pot significar una sofisticació en algunes regions lingüístiques del cervell tres mesos abans de que finalitze la gestació.

Notícia original

Noticies relacionades:




2 comentaris:

  1. Em sembla una notícia interessant. És impressionant com un fetus ja abans de nàixer tingui aquesta capacitat de distingir el el llenguatge humà. Simplement l'ésser humà és una màquina curiosa.

    ResponElimina