dimarts, 16 d’abril del 2013

Creen el primer complement alimentari espanyol contra la hipertensió

Es ben sabut que la hipertensió és una malaltia crònica que afecta a un gran nombre de persones al món, una xifra que està preocupant. Per aquest motiu els investigadors del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) , en col•laboració amb l'empresa espanyola Innaves han aconseguit crear un suplement alimentari que aconsegueix resoldre aquest problema. 
Aquest aliment ha rebut en nom de Lowpept i es tracta d’un tractament natural ja que es produeix per un procés anomenat hidròlisi  de les proteïnes majoritàries de la llet, un procés que s’assembla al que passa durant la digestió de la llet. Els fragments que s’obtenen al trencament, s’anomenen pèptids i són els encarregats de la disminució la tensió ja que aquestos redueixen la producció de la molècula encarregada de l’estrenyiment dels vasos sanguinis i l’augment de la tensió arterial. 
El producte ha estat provat amb pacients de l’Hospital Ramón i Cajal de Madrid i després del seu èxit s’ha portat a la venda. El producte està recomanar per a persones amb poca hipertensió i també a pacients amb hipertensió en combinació amb altres medicacions. 
Aquest descobriment ha despertat desenvolupaments amb  productes que estiguen dirigits a altres patologies cròniques que són habituals i perjudicials per a l’espècie humana amb la presentació de noves alternatives naturals que les puguin evitar. 


Noticies relacionades


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada