dimecres, 3 d’abril del 2013

Gent amb gana excessiva a causa de la dieta de les mares durant l'embaràs

L’alimentacio de la mare durant l’embaràs és important per a la futura salut del seu fill. Una investigación suggereix que les dones que durant el seu embaràs consumeixen molta "comida basura"
provoquen canvis en el desenvolupament d'una via de senyalització cerebral dels seus fetus en què intervenen els opioides.
Aquests nens seran menys sensibles als opoides que s'alliberen després del consum d'aquest tipus de menjar, rics en greix i sucre. Al mateix temps farà que aquests nens necessiten més quantitat d'aquest menjar per despertar en el seu cos la sensació de sentir plens i satisfets.
Un equip de científiques australianes, per fer aquest descobriment, van estudiar els cadells de dos grups de rates. A les rates d'un grup se les havia alimentat amb menjar normal per a rates durant l'embaràs i la lactància, mentre que les rates de l'altre grup, se les havia alimentat durant el mateix període però amb productes de consum humà ("comida basura").
Després el deslletament de les cries, aquestes van rebre unes injeccions que bloquejaven la senyalitazció opioide. Aquest bloqueig provoca una disminució de la ingesta de greix i sucre impedint la descàrrega de dopamina.
Els resultats van mostrar que la via de senyalitzacio opioide en els fills de les mares, que han menjat "comida basura", és més sensible que la dels cadells de les mare que s'han nodrit de menjar per a rates.
 




Notícia original
Altres notícies relacionades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada