diumenge, 10 de maig del 2015

La moda del doping

Aquesta moda del doping no sòls afecta als culturistes sinó que també afecta als que van al gimnàs i volen lluïr múscul. A Espanya la policia ha detingut a 40 persones invocades en la red de distribució d'aquests productes il·legals tant en gimnàs com per internet.
L'últim consell que van donar al Congrés de la Societat Europea de Medicina Sexual va ser que si prens anabolizant pots aplegar a tindre moltísima musculatura i ensenyar els teus músculs, però al mateix temps també pots quedar-te estèril, o tenir problemes.
Segons el vicepresident d'asquesta Societat, el cas de infertilitat a causa dels anabolizants s'ha triplicat, també diu que augmenta després dels nadals i en la primavera, perquè tots volen tindre abdominals, afirma Prieto.

Apart dels problemes d'infertilitat, els anabolizants també poden causar-te problemes cardiovasculars, entre altres.
Ferran García, un especialista de l'institut Marqués de Barcelona, diu que el 6% dels europeus que van al gimnàs consumeixen anabolizants, que en Espanya equivaldria a unes 20.000 persones, majoritariament de 25 I 29 anys.
Majoritariament afesta als culturistes, ja que fan concursos i volen guanyar, però els adolescents no volen quedar-se enrere i volen mostrar el seu cos en forma. Per això molts joves prenen aquest tipus de pastilles, per a conseguir múscul en poc de temps.
L'única solució que troben els metges sobre aquest consum és acabar amb la venta il·legal d'aquests productes perjudicants per a la salut.


Noticies relacionades

3 comentaris:

  1. Molt interessant e impactant aquesta noticia. Seria una bona idea que els metges acabaren amb la venta d'aquests productes ja que no són gens beneficiosos per a les persones

    ResponElimina
  2. És una notícia molt interesant i està molt ben explicada. Espere que finalment puguen acabar amb la venda dels anabolitzants.

    ResponElimina
  3. Aquesta notícia es molt interessant perquè actualment les persones no es donen conter en que realment afecten els anabolitzants i sols volen veures mes afavorits.

    ResponElimina