dijous, 14 de maig del 2015

Consumir melatonina durant sis setmanes redueix el greix al fetge

En un estudi amb rates que Zucker recentment publicat en el Journal of Pineal Research, els investigadors de la Universitat de Granada, Hospital Universitario La Paz (Madrid) i la Universitat de Texas (EUA) han demostrat que l'administració de melatonina - una hormona natural que segrega l'organisme humà, però que també pot ser sintetitzat artificialment - durant sis setmanes ajuda a reduir l'acumulació de greix al fetge no alcohòliques.

Esteatosi hepàtica és la primera etapa del no alcohòliques esteatosi hepàtica, on (la cèl·lula forn) mitocondrial causant la disfunció juga un paper decisiu en el desenvolupament i Patogènesi d'esteatosi, estretament relacionat amb l'obesitat i diabetis.


Aquesta nova troballa també va ser associat amb una optimització de la inflamació del fetge, que es manifesta per una disminució de la transaminasa en sèrum (ALT) i la millora de la Histopatologia de fetge i la funció mitocondrial en rates obeses tractats amb melatonina. L'estudi va ser dut a terme per un equip multidisciplinari d'investigadors, dirigits per el Departament de Farmacologia i l'Institut de Neurociències de la Universitat de Granada i dirigit pel Professor Ahmad Agil. G. Fernández Vázquez, servei d'Endocrinologia i nutrició de la University Hospital La Paz de Madrid i R. Reiter, del Departament de Biologia estructural de la Universitat de Texas a San Antonio (USA) també han col·laborat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada