diumenge, 3 de maig del 2015

L´escalfament global segueix augmentant les ones de calor i les plujes intenses

escalfament global, segons un estudi de la ETH de Zurich (Escola Politècnica Federal de Zurich), podría ser la causa de un 25% de les plujes intenses i un 75% de les ones de calor actuals.

Ja es coneixia que l´escalfament global (provocat pel canvi climàtic) està relacionat amb els fenòmens atmosfèrics ,però, aquest estudi ha demostrat que la relació és encara major de la que s´esperava. L´escalfament global no afecta directament a les condicions atmosfériques sino que les afavoreix per mitja d´un clima, en general, més càlid i humid.

Añadir leyenda
L´estudi ha rebelat que desde la revolució industrial la temperatura global tansols ha augmentat 0,85 graus, peró açò es suficient per a iniciar processos catastròfics com l´escalfament global. Ademés, l´estudi que ha sigut publicat en la revista Nature, complementa d´altre estudi realitzat al 2011 que afirmava que els processos metereològics com les ones de calor o les plujes s´havien duplicat.

Aquestos primers efectes del canvi climatic no són res en comparació del que pot esdevindres.Així hem de començar a ser més estrictes en les mesures aplicades per a acabar amb ell i tots els perills que comporta.


Notícia Original: http://www.ecoticias.com/co2/102874/calentamiento-global-calor-lluvia-extremas

Notícia Relacionada: http://elpais.com/elpais/2015/04/30/ciencia/1430404361_523598.html

Video Relacionat:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada