dilluns, 29 de març del 2010

Alga marina contra l'obesitat


La resposta a l'obesitat podria trobar-se en un alga marina, d'acord amb els investigadors de la Universitat de Newcastle, en el Regne Unit.

L'equip d'investigadors ha descobert que la alginata (una fibra que es trova en un alga) redueix la ingestió de grases de l'organisme. El percentatge obtés és millor que el que ofereix la majoria de els tractaments contra l'obesitat. Amés, ara aquesta fibra l'han agregat al pa, per tal de produir aliments que ajuden a perdre pes.

Els assatjos clínics estan enfocats per tal de controlar com seria una dieta normal amb aquesta fibra inclosa. Per tant, el doctor, el qual va dirigir l'euip en aquesta investigació, va dir: "aquest estudi suggereix que si podem agregar aquesta fibra natural als productes que vam ingerir comunament, tals com el pa, les galetes, els iogurts, fins a les tres quartes parts del greix contingut en aquests aliments, simplement, passaria a través del cos".

Solució autèntica

Després de la comprovació a l'addicó d'aquesta fibra al pa, mitjançant un intestí "artificial", els resultats han sigut presentats al simposi de primavera de la Societat Química d'Estats Units.
Segons el doctor Browlee, les cures del sobrepes es compten per cents, pero sols en pocs casos presenten l'evidència per a recolzar aquestes investigacions. Ja que molta gent, esta desitjant perdre pes i per aquest motiu han de fer deport, deixar de menjar alguns aliments, etc. aquest experiment podrien ser la solució per aquest tipus de règim contra l'obesitat.

Pero, no obstant, aquesta fibra ja esta utilitzant-se en alguns aliments com espesants i estabilitzadors. Malgrat això, sols aquest productes amb l'obtenció d'aquesta fibra podran ser comercialitzats amb la certesa absoluta de la seua evidència.

Font d'informació:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada