dimarts, 2 de març del 2010

El consum de marihuana augmenta el risc de sofrir malaltíes psíquiques.

Després de realitzar un estudi, s'ha observat que les persones que consumeixen marihuana tenen més possibilitats a sofrir transtorns mentals, al·lucinacions, etc. A més quant més temps es porta consumint aquesta substància, més possibilitats de sofrir efectes no desitjats.

Uns investigadors de la Universitat de Queensland, van interrogar a 3.800 persones d'uns vint anys d'edat sobre el seu consum de cannabis i les conseqüències o efectes que els produïen.

Un 14% va dir que consumía cannabis desde feia sis o més anys. L'estudi va extraure que aquestos joves teníen el doble de possibilitats de sofrir malaltíes psiquiques com l'esquizofrènia que aquells joves que no n'havíen consumit. A més el ris de sofrir al·lucinacions és de dos vegades major i el de sofrir deliris quatre vegades major.

Aquestos investigadors han arribat a la conclusió que hi ha un víncul molt marcat entre la consumició de la marihuana i els tres problemes anomenats. Encara que no estàn del tot segurs si és sols a conseqüència de la marihuana o també per el consum d'estupefacients.

També han arribat a la conclusió que aquelles persones que sofrixen síntomes psicòtics aïllats corren més risc de començar a consumir cannabis, la qual cosa podría incrementar els problemes psicòtics.

Video relacionat amb la notícia:

Font d'informació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada