dilluns, 1 de març del 2010

Un mes per a l’apagó: 6.000 ciutats de tot el món ja s’han apuntat.

El canvi climàtic és avui en dia un dels problemes més greus que tenim al nostre planeta. És la modificació del clima respecte a l’historial climàtic a una escala global o regional. Aquests canvis es produeixen a moltes diverses escales de temps i sobre tots els paràmetres climàtics: temperatura, precipitacions, nuvolositat... Són deguts tant a causes naturals com antropogèniques.

La World Wrestling Council (WWC) ha convocat per al 27 de març una nova edició de la seua “Hora del planeta”: on els individus, escoles, organitzacions, empreses y governs apaguen les seves llums durant un hora per votar a favor de l’acció sobre el canvi climàtic. Al votar amb els seus interruptors de llum, els participants de la Hora del Planeta envien un poderós missatge visual als seus dirigents exigint acció immediata sobre el canvi climàtic.

Per lo tant, aquest acte tindrà lloc el dissabte 27 de març a les 20:30 on milers de persones en tot el món apagaran les llums durant 1 hora, simbòlicament. La WWC busca el recolzament continu d’ajuntaments, empreses i altres institucions, així com dels milions d’espanyols que votaren amb el seu interruptor en l´”Hora del planeta” del 2009.

WWF organitza aquesta iniciativa mirant a Mèxic, on a finals d’any tornaran a reunir-se los líders mundials per buscar un acord, "després dels insuficients resultats de la Cumbre de Copenhage"

-Links relacionats:

-Videos relacionats:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada