dijous, 4 de març del 2010

Aconseguix sobreviure a alemanya el bebé baró més prematur.


En juny va naixer a Alemanya, un bebe que sols presentaba 275 grams de pes. Aquest bebe és un dels barons més xicotets que han pogut sobreviure.
Aquest cas és molt sorprenent, perque generalment xiquets prematurs que naixer amb un coeficient de pes menor de 350 grams probablement no poden sobreviure degut a que el seu cos no està del tot desenvolupat.
En aquest cas, el baró nascut a la clínica universitaria de Gotinga va poder sobreviure tot i que presentava un pes molt baix.
Per altra banda, cal destacar que abans d´aquest cas, ja s´havien donat altres casos , concretament en dos xiquetes que també i van poder sobreviure.
Sols hi ha aproximadament un 25% de posibilitats de poder sobreviure a un part amb un pes molt baix.

Aquest baró ha estat ingresat baix la vigilància de les enfermeres sis mesos, fins arribar a un pes majoritariament adecuat, és a dir, va ser donat de alta quan pesaba 3,7 kilos.
Durant el mes de juny la mare d´aquest baró va acudir a la clínica amb complicacions en el embaràs, pero degut a l´estat que presentava els metges no van poder retrasar el part, i varen que realitzar la cesàrea.
Finalment, remarcar que el bebe no presentava símtomes extrictament negatius, com per exemple, infeccions letals..
Actualment, per tal de portar una vida sana i controlada està sotmes a revisions médiques molt frequents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada