diumenge, 27 de febrer del 2011

Tolerància als transgènics no autoritzats


Una nova llei aprovada per la Unió Europea permetrà l'entrada de vaixells que transporten aliments transgènics no autoritzats com poden ser pinosos per a animals. S'eliminarà la “tolerancia cero” i aquells aliments que estiguen pendents d'avaluar-se entraran siguen aptes o no.

Tot açò es deu a la influència dels Estats Units sobre el mercat europeu, ja que el 80% d'aquestos productes provenen tant dels Estat Untis com d'Argentina i Brasil. Aleshores s'han de reduir els controls per a que pugen ser exportats més quantitat de productes.

Pot ser mai s'ha donat el cas d'aliments transgènics que no foren autoritzats però no se sap que pot passar, per tant aquestos productes deurien de seguir sotmesos a estudis rigorosos abans de permetre'ls l'entrada, ja que tal vegada arriben a a exportar-se aliments contaminats de consums directe per a les persones.



Video



1 comentari:

  1. Trobe aquesta informació interessant i a la vegada preocupant, ja que a Espanya i sobre tot a la Comunitat Valenciana, la gent sol seguir una alimentació variada a base de dietes com la mediterrània, on consumim nombrosos aliments com fruites i verdures, probablement transgènics. Ara que s'exportaran sense cap tipus de revisió ni excepció, podem patir amb majors riscos els perjudicis que aquest tipus d'aliments poden comportar, com s'explica a aquesta article:

    http://www.enplenitud.com/nota.asp?articuloID=1109

    ResponElimina