dimarts, 22 de febrer del 2011

El cigarret electrònic no fiable

El tabac es un dels problemes fins al moment més importants per a la societat espanyola. Una gran quantitat de lleis han intentat eliminar aquest mal vici de les persones però ni així la gent fumadora es conscient de lo perjudicial que és. Els que intentes eliminar aquest vici de la seua vida rutinaria ho fan de moltes maneres diferents com els parches de nicotina, posant-se a la boca algun objecte com chupa-chups i un nou invent actual el cigarret electrònic.

Aquest nou invent no es totalment fiable per a deixar de fumar, despés del nombre elevat de unitats que s'han arrivar a vendre en tot el mòn des de la seua eixida al mercat ens han dit que no es totalment fiable. Açò ho han tret com a manera de guanyar diners o per a traune'n?

Com han dit aquest utensili no es totalment fiable perque en unes quantes unitats es varen trobar una quantitat variable de nicotina concentrada. Necessitem algun objecte com aquest per a deixar-se de fumar? La gent es veu alibiada per l'eixida d'aquestos remeis però el que no saben es que no son miraculosos sino que te que existir encara que sigui una xicoteta força de voluntat per a deixar-ho.


En conclusió el que les pesones fumadores tenen que fer es no creures tots els invents que trauen per deixar-se de fumar sino que tenen que concienciar-se per a deixar-ho definitivament perque així ja no tornaras a caure mentre que en aquestos objectes tens una possibilitat de tornar a fumar.




Noticies relacionades



1 comentari:

  1. Crec que aquesta noticia és molt important ja que la gent creu que per deixar de fumar el cigarret tradicional i començar a fumar amb el electrònic rebaixen o eliminen el risc que aquests provoquen. Es veritat que el cigarret electrònic no danya amb alquitrà però el vapor d'aigua que s'inhala es també molt perillós.

    ResponElimina