dilluns, 28 de febrer del 2011

Proves genètiques reconeixen incest

Gràcies a un nou estudi genètic, que identifica per complet el codi d'una persona, és possible no només advertir el per què el nen té defectes de naixement sinó és possible també esbrinar si va ser producte d'un incest.

El doctor Arthur Beaudet, president de genètica humana i molecular en Baylor, va ser qui va fer la revelació sobre aquest tema.


Les proves són anomenades Patrons per Polimorfisme Nucleòtid Simple, i serveixen per determinar si el genoma del nen té alguna falla que expliqui la discapacitat.

També les proves poden determinar si el bebè té trossos d'ADN que provinguin de parents propers, com un pare i una filla, que determini que aquest bebè és producte d'una relació incestuosa.

El mateix investigador va reconèixer que anteriorment se sospitava del producte d'una relació incestuosa si el bebè naixia amb algun problema de retard mental, no obstant això, ara tenim una prova de rutina que fem en nens amb discapacitats que ho fa obvi.

Aquest descobriment pot ajudar molt a les nenes en cas que han estat violades pel seu propi pare o parents. I així és més fàcil ficar a la presó al culpable.


Noticies relacionades




Video relacionat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada