divendres, 25 de febrer del 2011

La contaminació atmosfèrica a la ciutat de València

El portaveu socialista del govern valencià ha demanat a la Comunitat Europea que s’investigue la elevada contaminació de la ciutat de València.

A una carta escrita al Ejecutiu Comunitari afirma i comprova que en molts punts de la ciutat, la concentració de diòxid de nitrogen supera les emissions mitjanes estacionades com a normals. També denuncia que el govern ha volgut tapar aquesta situació transportant centres controladors d’emissions ha llocs verds i no a zones urbanes. Pensa que l’alcaldessa tan sols amaga els problemes, i no els soluciona.
A la carta exposada, insisteix en que la comunitat europea deuria prendre mesures i investigar per veure si els ciutadans de valència estan respirant aire 100% sa.

D'altra banda, l’alcaldessa de la ciutat ho nega tot. Afirma que l’aire de la ciutat es totalment sa; que ella en ningun moment ha canviat cap centre controlador d’emissió;…


Per el contrari, el portaveu ecologista valencià, opina que el govern valencià no ha pres mesures per poder descendir les emissions de NO2 i que al contrari, intenten tapar aquesta problemàtica de la manera més il·legal que es pot imaginar.





Altres Enllaços:


Video:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada