diumenge, 13 de febrer del 2011

Si encara tindran escusa els mals estudiants



A una universitat de Dallas han fet un treball sobre el “ictus silencioso” que solen donar-se en nens amb una anèmia falciforme. Segons Michael. Dowling aquesta enfermetat sol donar-se en nens d’entre 5 i 10 anys i els seus cervells són com els de un vell de 80 anys. També ens diu que s’anomena silenciós, ja que no cause cap símptoma sols un baix rendime
nt acadèmic i les persones en eixos casos no soles fer-li molt de cas.

Per un altre bada, l’anèmia falciforme que és una falta de ferro en els glòbuls rojos que porten l’oxigen. Aquesta enfermetat també pot generar deformacions en les cèl•lules, inclús bloquejar vasos sanguinis. Però si es fa una transmissió de sang es pot reduir el risc en l’apació del ictus.

Segons els investigadors es sol donar si hi ha una anèmia greu i es pot pot comprovar en una IRM cerebral si la concentració és baixa pot tenir anèmia i per tant, més paperetes per a tenir ictus. A més, diuen que no es necessari tenir anèmia, però com ja he dit abans és més fàcil la seua aparició. Aquesta enfermetat és pot solucionar amb una transfusió de sang, ja que augmenta l’hemoglobina en sang.

Noticia original

Noticies relacionades:
Les dones tene més anèmia a l'estiu
Alta mortalitat per anèmia a Áncash

Video:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada