diumenge, 27 de febrer del 2011

Què volem viure contaminats?


Les grans ciutat d’Itàlia han hagut de prendre unes mesures dures per a combatre el alts nivells de contaminació, pol•lució. Segons els Legambiente, a Itàlia es van superar en 2010 el nivell permès per la UE, i en 2011 han superat els dies permesos a l’any per a poder superar el nivell màxim de pols en suspensió, però el més fort és que sols estem en febrer.

Actualment Milà està massa contaminada, per això la mesura presa ha segut prohibir la circulació els diumenges, però no ha causa ningun efecte beneficiós. Per tant, s’ha decidit prohibir la circulació dels ecopass i reduir el límit de velocitat a 70Km/h.

Per una altra banda, els ecologistes han demanat als polítics un pagament addicional ja que estan patint una salut roïna, i els hospital estan augmentant els nombre de malalts. Però per la mala gestió i la poca comunicació amb el poble les mesures no han canviat res ni a Milà ni a altres ciutats. Per exemple a Roma han prohibit la circulació d’alguns vehicles que el carburant era molt contaminant. A Nàpols han prohibit la circulació a certes hores, entre altres.

I per a finalitzar, i parlant ara de l’ozó, dir que també estan superant el seu límit i que les mesures que s’estan prenent tampoc milloren la situació.

Notícia original

Notícies relacionades:
Madrid també supera el nivell de contaminació
La contaminació provoca més morts que la cocaïna

Videos:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada