dimarts, 22 de febrer del 2011

Obesitat relacionada amb les hores de son

L'obesitat es un dels problemes mes importants a Espanya, una gran quantitat de persones i cada vegada més tenen aquesta malaltia. Un dels principals motius es per la mala alimentació de la persona i això fa que la massa corporal d'aquesta persona augmente més del que per a ell tenia que ser normal.
El que passa es que ara un estudi realitzat no fa molt de temps demostra que ademes de la mala alimentació també pot produir-se per la insuficiencia d'hores dormides o de descans de la persona. El que els metges recomanen en dormir unes 8 a 10 hores. Si una persona dorm menys d'aquesta quantitat el nostre organisme crea una hormona, la leptina i disminueix la producció de ghrelina la qual disminueix les ganes de menjar.

En conclusió el que tenim que fer es dormir les hores que ens toques i sobretot el que diuen els metges es no tenir ningun televisór en la cambra, ni veure una pel·licula abans de dormir ni beure sustàncies com café, té temps abans de dormir.




Noticies relacionades:



1 comentari:

  1. Com no he pugut pujar ningún vídeo infomatiu sobre la noticia deixe açi un link que parla sobre el que aquesta noticia diu: obesitat relacionada amb les hores de son.

    http://www.youtube.com/watch?v=knqL94Ry4WY

    ResponElimina