diumenge, 13 de febrer del 2011

L'oli d'oliva verge extra prevé malalties


Dos grups d'investigació han estudiat la importància de l'oli d'oliva verge extra per prevenir trastorns digestius i malalties cardiovasculars.

I han demostrat que aquest oli és molt beneficiós per a l’intestí ja que actua com a protector contra agents infecciosos en aquesta zona.

Per altra banda, demostren que l'oli de verge extra és també molt beneficiós per a retardar el desenvolupament de la arteriosclerosi.

Actualment també destaquen el paper de l'escualè, compost orgànic natural que prevé les malalties cardiovasculars i que està també present al oli de oliva verge extra. L'escualè permet prevenir infarts i hipertensió, així com trastorns digestius i cardiovasculars.


Per això, es sap que la dieta mediterrània es tan sana, que ajuda a prevenir depressions i a retrassar l'envelliment entre altres coses, perquè es una dieta rica en oli de oliva verge.
Això si, per a aconseguir tots aquests beneficis es necessari que l’oli siga verge extra, es a dir, obtingut naturalment, sense cap intervenció química.




Enllaços relacionats:

Video:





1 comentari:

  1. Com be s'ha anomentar ha aquesta noticia realitzada per Tatiana nomena que l'oli d'oliva verge extra es molt beneficios per a algunes enfermetats cardiovasculars i per a millorar la dieta de les persones.
    El que sempre ens han dit els mitjans de comunicacions es que l'oli d'oliva es un dels millors aliments per a una bona dieta. Com be a nomentat Tatiana l'oli es un dels principal ingredients per a la dieta mediterranea una de les mes prestigioses dietes que hi ha en tot el mon.
    Hi han agut moltes discussions sobre si era bo o no aquest tipus d'oli; els estudis varen demostrar fa uns anys que si que ho era.

    ResponElimina