diumenge, 21 de novembre del 2010

MÉS NOMBRE D'OBESOS QUE DE MALNUTRITS


El numero d’obesos en el mon ha superat,per primera volta,al dels que tenen fam o pateixen malnutrició segons uns acadèmics de la universitat de Reading al Regne Unit.
Els especialistes indiquen que la obesitat no es sols un problema dels països desenvolupats i que la mal nutrició no afecta no afecta sols a aquests països, ja que els dos són problemes seriosos en qualsevol zona de món.
Per a Dyno Keatinge (professor d’investigació i desenvolupament sobre les hortalisses a Taiwan i també es un antic membre de la Universitat de Readin) les prioritats en la producció deurien canviar.
“Durant 40 anys sols ens hem preocupat pel problema de la fam, i al incrementar la producció dels cultius han causat un gran cost tant en la diversitat en la agricultura com en la salut pública”va indicar Keatinge. Va continuar dient que a molts països desenvolupats aproximadament el 70% de les dieta que consisteixen ara en aliments bàsics i això no es saludable. La clau es trobar dietes equilibrades.
Alguns exemples d’actuals investigacions estan els estudis sobre les plantes que poden ajudar a protegir als pacients enfront al càncer,l’influencia de la nutrició en el envelliment i les víes per a aconseguir que es consumisca més quantitat de fruita i verdura.
Altres enllaços:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada