diumenge, 21 de novembre del 2010

L'amniocentesi servirà per detectar l'autisme



Un terç dels xiquets es veuen afectats hui dia per alguna malaltia mental. Als EUA, després de més de 50 anys de investigacions s’ha descobert que amb la amniocentesi es poden detectar aquestos problemes.
S’està desenvolupant un bioxip per a detectar aquestes mutacions però en arribar a aquest punt, s’ha de tenir en compte la religió, encara que les amniocentesis evitarien vora un 40% d’afectats per autisme.
Es té en compte el punt de vista religiós perquè, si es detectara la mutació que produeix els trastorns psicològics, es plantejaria l’avortament.
Així i tot, aquest descobriment és també positiu ja que aquestes malalties mentals estan relacionades: unes es deuen al ràpid desenvolupament del cervell i les altres al cas contrari. Arribem a la conclusió que hi ha que trobar un fàrmac que regule aquest desenvolupament.
Entre alguns dels doctors que han tractat aquest tema trobem la doctora Rapoport, que afirma que ja s’ha avançat bastant, encara que no el suficient. Pot ser es pensa que hui dia hi ha més xiquets amb problemes mentals però la xifra ha disminuït ja que abans, a aquestos xiquets se’ls amagava, per ocultar el problema.
S’arriba a la conclusió de que hi ha dos passos per a resoldre els problemes mentals en xiquets: realitzar un correcte diagnòstic i aplicar teràpies de família, ja que són molt nombrosos els exemples que corroboren aquesta teoria.



Pàgines relacionades:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada