dimecres, 3 de novembre del 2010

Creix l'ús eròtic de les drogues entre els joves europeus

Un estudi recent realitzat a BMC Health mostra que quasi un 30% dels joves que freqüenten llocs de moda a Europa consumeixen drogues amb fins sexuals o per desinhibir-se i conèixer més gent.
Diferents experts en la matèria afirmen que així com hi ha joves que lamenten haver tingut relacions sexuals baix els efectes de les drogues, hi han altres a qui pareix normal el seu ús, tinguen o no relacions sexuals.

L’estudi reflexa el paper que juguen les drogues en la iniciació sexual, el seu ús per aconseguir determinats efectes sexuals i les conseqüències que això té per a la salut pública. Es mostra també les relacions que s’estableixen entre el consum d’estupefacients i la promiscuïtat a l’hora d’iniciar-se en el sexe.

Els resultats que ha donat l’estudi son impactants, per això s’ha de tenir en compte el factor sexual a l’hora de trobar una solució al problema. Així, els experts no s’obliden de mencionar que aquestos factors, drogues, sexe i alcohol no es poden solucionar per separat. Una de les solucions propostes és tractar el tema com es tractà el fet de fumar fa uns anys: mostrar als joves que allò que creuen normal i d’adults, no ho és.


- Altres enllaços:

  1. Sexe i drogues.
  2. Sexe, alcohol i drogues en joves.
  3. Drogues per al desig sexual de les dones.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada