dissabte, 13 de novembre del 2010

Els besos produeixen malalties

Quantes persones al mon estaran en aquest mateix moment donant-se un bes? Quantes d’aquestes persones desconeixen el risc que poden causar? Molta gent desconeix totalment les malalties que poden causar una cosa tan simple com son els besos.Encara que ens poden dir que besant-se es cremen calories, es poden combatre les caries i fins i tot disminueix el colesterol son molt mes alts els riscos que es poden sofrir. Un exemple molt comú es la malaltia del bes, donada especialment en el joves. Aquesta malaltia té una sèrie de símptomes que es poden confondre a un altra malaltia normal com son el mal de cap, febre i mal de gola. Moltes més podríem incloure a aquesta llista com ara els herpes comuns i la meningitis.Una cosa que per a nosaltres en un primer moments ens pareix una cosa normal i que no pot produir problemes pot convertir-se en un mal de cap.


Noticia original

Noticia relacionada

Vídeos:

2 comentaris:

  1. En un primer moment, ja el títol d'aquesta noticia m'ha causat gran atenció, que suponc que seria el que anava buscant Salva.
    Després d'haver pegat una ullada a la noticia, els links i el video, no podia acabar de creure com un bes, un bes tan simple i que significa tan per a dos enamorats, pot causar tals consequències.
    Un acte que pot significar afecte, amor... Pot acabar convertin-se en un fet greu per a la nostra salut.
    He estat investigant pel meu conter, i he trobat aquestes adreces que vos poden semblar interessants:

    http://www.cronica.com.mx/especial.php?id_tema=1227&id_nota=414772

    http://www.pediatraldia.cl/la_enfermedad_del_beso.htm

    ResponElimina
  2. Aquesta notícia m'ha sorprés,he llegit la notícia i també he vist els videos i sens dubtes me quedat en la boca oberta ja que no m'imaginava que un bes poguera produir malalties,ja que pense que això és molt normal en una parella d'enamorats besar-se,he estat buscan i he trobat aquesta informació que ens explica la malaltia i relacions:
    http://www.tuotromedico.com/temas/mononucleosis.htm

    ResponElimina